Verzuim

Onderzoek heeft aangetoond dat verzuim in meer dan 80% van de gevallen gerelateerd is aan gedrag. Daarom is de échte oplossing van een verzuimdossier vaak niet alleen medisch op te lossen. De belangrijkste vraag bij verzuim is: kan dit verzuim verklaard worden door ziekte? Zo ja, dan zal dáár de (medische) focus liggen. Zo nee, dan spelen heel andere factoren een rol en moet er een ander gesprek gevoerd worden. Daarom beschikt ZAKENWIJZER naast bedrijfsartsen ook over specialisten op het gebied van arbeidsrechtHRM en coaching. Hierdoor kunnen wij verzuim vanuit een veel bredere context banaderen met als resultaat:

  • Verassend lage verzuimcijfers en minder verzuimkosten
  • Effectieve maatregelen op het échte (vaak onderliggende) probleem
  • Complexe dossiers worden snel opgelost en loonsancties voorkomen


Uniek totaalpakket
ZAKENWIJZER biedt als Arbodienst een uniek totaalpakket. Expertise in verzuim, maar ook in HRM, verandermanagement, gedragsverandering, organisatiecultuur en arbeidsrecht. Zo kunnen we verzuim vanuit de juiste context aanpakken.

Gecertificeerd
Wij zijn een gecertificeerde Arbodienst. Wij voldoen aan alle eisen die de Arbowet, ISO 9001 en ‘certificatieschema dienstverlening Arbodiensten’ stellen.

Landelijke dekking
ZAKENWIJZER bedient opdrachtgevers door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijke dekking van bedrijfsartsen en andere Arbo specialisten.

Contract op maat
Wil je alles uitbesteden? Of zelf vinger aan de pols houden? Je kunt kiezen uit verschillende contractvormen. Of een contract op maat, zodat je zelf kunt bepalen welke contractafspraken het beste aansluiten op jouw behoeften.

Waarom kiezen voor ZAKENWIJZER ARBO?

Verder kijken dan het medische
Het échte gesprek voeren! De oplossing van een complex verzuimdossier heeft vaak te maken met gedrag, privé omstandigheden en motivatie.

Persoonlijk & snel
Persoonlijk en snel contact met je vaste casemanager is kenmerkend voor onze dienstverlening.

Minder verzuimkosten
Door onze snelle en multidisciplinaire aanpak gaan je verzuimkosten omlaag en voorkom je loonsancties.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze Arbodienst? We gaan graag met je in gesprek! Bel ons via 088 – 505 6000.

[addthis tool=addthis_inline_share_toolbox_luig]